Κλείστε την προσωπική σας μεταφορά στην Ισπανία.

Απλά,γρήγορα, αξιόπιστα με άμεση επιβεβαιωση.

Εταιρικο Προφιλ

Η Global Transfer Services Ltd λειτουργεί το www.spaintaxireservations.com    το οποίο είναι το πρώτο σύστημα κρατήσεων για ταξί στον κόσμο (real time bookings) . Η εταιρεία μας, φιλοδοξεί να καλύψει ένα χρόνιο κενό στην εξυπηρέτηση των αλλοδαπών και όχι μόνο  επισκεπτών που χρειάζονται μια επιβεβαιωμένη, σίγουρη και επαγγελματική υπηρεσία αυτής της μορφής. Το www.spaintaxireservations.com  μεσολαβεί για να φτάσει η κράτηση στον επιλεγμένο συνεργάτη - μεταφορέα (Ταξί, κλπ).

Όλα τα project της Global Transfer Services Ltd  είναι στον χώρο του τουρισμού και των on line reservations. Η εταιρεία μας ειδικεύεται αποκλειστικά στην παραγωγή και εκμετάλλευση λογισμικού σχετικά με την διανομή τουριστικών υπηρεσιών σε πραγματικό χρόνο . (Real Time Bookings)
Μερικά από τα project της Global Transfer Services Ltd είναι :
www.taxireservations.co.uk (Λονδίνο), www.taxireservations.gr (Ελλάδα), www.cyprustaxireservations.com (Κύπρος). www.turkeytaxireservations.com (Τουρκία)
 

The Global Transfer Services Ltd,
44 Chapman Cresent,
Kenton, Harrow
Middx, HA3 0TE
London


Κάντε on line κράτηση ταξί από και πρός τα αεροδρόμια , λιμάνια και άλλες τοποθεσίες της Ισπανίας , Μαγιόρκα , Μινόρκα, Ίμπιζα, Τενερίφη, Λανζαρότε, Φουέρτε Βεντούρα, Μαδρίτη, Βαρκελώνη και Γκραν Κανάρια.